U WILT GRAAG DE BROCHURE ONTVANGEN?

Laat u inspireren en lees alles over de IJmond Timmerfabriek en haar diensten

Onze brochure is een zeer uitgebreide  catalogus en geld als een ware inspiratiebron voor liefhebbers van hout en voor diegene die toe zijn aan een verbouwing. De brochure belicht daarbij ook uitgebreid welke voordelen hout heeft en hoe de beste kwaliteit in huis gehaald kan worden dankzij ons eigen Premium ® kwaliteitskeurmerk.

Ook treft u in de brochure van IJmond Timmerfabriek een compleet overzicht van alle producten die wij in eigen fabriek maken en ons uitgebreide diensten pakket. Kortom, de perfecte handleiding voor houten kozijnen, dakkapellen, deuren, sierlijsten en meer. U hoeft dan ook niet verder te zoeken na het doornemen van deze brochure.

U kunt de brochure downloaden als PDF bestand. Hiervoor heeft u een gratis PDF-reader nodig. Binnenkort kunt u de brochure ook per post aanvragen.

Brochure IJmond Timmerfabriek

VERPERSOONLIJKT VOOR AANNEMERS EN PROFESSIONALS

De brochure van IJmond Timmerfabriek is voor aannemers en professionals  kosteloos* te voorzien van eigen logo en contactgegevens. Hiermee kunt u uw eigen klanten laten kennismaken met hout, de producten waarmee u werkt en hen er van overtuigen om met u in zee te gaan.

De drukkwaliteit van de brochure is hoogwaardig, waardoor uit ervaring de meeste klanten de brochure zullen bewaren. Door de toevoeging van uw bedrijfsgegevens blijft u in gedachte bij de klant. Handig als de klant nog even wilt nadenken of als de geplande verbouwing nog ver weg is. Op het moment dat men knopen gaat doorhakken, dan weten zij u te vinden!

Wilt u ook een brochure van IJmond Timmerfabriek met uw eigen logo en contactgevens? Neem dan contact met ons op via: 0251 262 099.

*Afhankelijk van de gewenste aantallen.

Vul in en ontvang onze digitale brochure

    De gegevens hierboven bewaren wij zodat we contact met je op kunnen nemen naar aanleiding van je vraag. We zullen je gegevens nooit delen met derden. Bekijk ook onze privacy verklaring