Plaatsingsservice; van productie tot het plaatsen laten verzorgen door IJmond Timmerfabriek

Met onze plaatsingsservice verzekerd u zichzelf van extra garanties.

Plaatsingsservice IJmond Timmerfabriek

IJmond Timmerfabriek is ontstaan uit een voortvloeiing van een bestaande bouworganisatie. Tijdens verschillende bouwprojecten is hier door de jaren heen de behoefte ontstaan naar snel geleverde, maar toch kwalitatieve houten kozijnen en andere houtconstructies. Deze behoefte kon echter niet altijd bevredigd worden door externe timmerfabrieken. Zodoende is in 2015 geïnvesteerd in de realisatie van onze eigen Timmerfabriek, compleet met machines naar de nieuwste ontwikkelingen en een eigen verfspuiterij. Sindsdien kunnen bouwbedrijven en particulieren terecht voor al hun houtconstructies bij IJmond Timmerfabriek.

Doordat de totstandkoming voortvloeit uit onze bouworganisatie, kunnen wij een unieke service bieden als timmerfabriek; een professionele plaatsingsservice.

De plaatsingsservice wordt ten alle tijden verzorgt door onze eigen timmerlieden, vaak ook door dezelfde personen die de houtproductie van uw project begeleiden. Hierdoor werkt u gedurende het gehele traject met dezelfde gezichten. Naast een vertrouwd gevoel biedt dit logischerwijs ook een aantal duidelijke voordelen.

SNELLE PLANNING EN UITVOERING

Aansluitende plaatsing, direct na productie

Een goed (ver)bouwproject loopt volgens planning; snel en soepel. U wilt als klant immers zo kort mogelijk in de “verbouwrommel” zitten, om vervolgens zo snel mogelijk te kunnen genieten van uw investering. Een snellere doorloop dan die bij de IJmond Timmerfabriek bestaat er niet. Er zijn zelfs spoedprojecten geweest waarbij door stormschade in slechts binnen één week nieuwe kozijnen werden; ingemeten, geproduceerd en in de gewenste verfkleur geplaatst werden.

Dit is natuurlijk een extreem voorbeeld, maar het weerspiegelt wel goed de mogelijkheden van IJmond Timmerfabriek. Heeft u een spoedopdracht? Geen probleem, heeft u geen haast maar wel een hele strakke planning? Ook geen probleem! Doordat wij zelf een plaatsingsservice bieden kan er tot op een dagdeel nauwkeurig het plaatsen inplannen.

EXTRA KWALITEIT EN ZEKERHEID

Vakkundig geplaatst dankzij kennis van eigen producten

Onze timmerlieden kennen hun producten zo goed als de duimstok hun broekzak kent. Wie kunnen er dan beter het plaatsen verzorgen dan degene die uw kozijnen, dakkapel of deuren hebben geproduceerd? Bovendien hebben onze timmerlieden een schat aan ervaring  in het plaatsen van vele houtconstructies.

Een bijkomend voordeel is de dat onze timmerlieden zelf de te produceren houtconstructies komen inmeten, het zelf produceren in de timmerfabriek om deze vervolgens ook weer zelf te plaatsen. Hierdoor wordt de kans op fouten tijdens een van deze drie cruciale stappen geminimaliseerd en bewaken zij continu de kwaliteit!

Blijkt dat er tijdens de plaatsingsservice dat er toch onverhoopt iets niet helemaal soepel past of is er ergens iets fout gegaan? Dan kunnen wij zonder grote vertraging snel het een en ander zelf aanpassen of corrigeren.

GARANTIE EN NAZORG

Garantie op de constructie én de plaatsing

Bij afname van onze plaatsingsservice verzekert u zichzelf van extra garantie bij IJmond Timmerfabriek.  Zo heeft u niet alleen op een vijfjarige garantie op de door ons gereproduceerde houtconstructies, maar heeft u ook een twee jarige garantie op alle door ons geplaatste elementen. Doordat u met slechts een partij te maken heeft, beland u niet in een potentieel getouwtrek over het naleven van deze garantie. IJmond Timmerfabriek neemt altijd de verantwoording voor de garantiebeoordeling van de ontstane situatie; wij zijn uw partner!

In combinatie met de juiste jaarlijkse controle die u ook eenvoudig zelf uit kunt voeren, hoeft u ons bovendien pas weer na 10 jaar te bellen voor het noodzakelijke schilderwerk. Dit dankzij de garantie dat al onze houten productie naar Premium kwaliteit geproduceerd. Twijfelt u tijdens de jaarlijkse controle over de staat van het hout? Of laat u het liever door ons doen? Dan kunt u ons altijd bellen voor een afspraak op locatie, voorkomen is immers beter dan verhelpen. Belt u binnen twee jaar na het plaatsen? Dan is deze service bovendien gratis!

10 JAAR NIET MEER HOEVEN SCHILDEREN? DAT KAN MET ONZE KOZIJNEN!