De Timmerlieden van IJmond Timmerfabriek

De liefhebbers van hout die klaar voor u staan

Aan de groeiringen van een houten stronk is te zien hoe oud de boom is en hoeveel jaren deze al groeiende is. De groeiringen van het IJmond Timmerfabriek team verraden dat sommige leden al sinds de jaren 70 groeiende zijn in de wereld van timmerwerkzaamheden.

Wie de groeiringen van IJmond Timmerfabriek verder bekijkt zal zien dat het team bestaat uit vele generaties Timmermannen, van jonge scheuten tot oude vertrouwde bomen in het vak. Deze combinatie aan teamleden biedt een gezonde mix van het herontdekken van verloren ambacht tot het bekend maken met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van houtbewerking. Hier licht dan ook de kracht van IJmond Timmerfabriek; ambachtelijke machinale productie.

Timmerlieden Frank Baanders

“Iedere ochtend onze werkplaats binnen lopen in een geur van vers gezaagd hout is een mooi begin van de dag. Mijn handen jeuken dan meteen om weer aan de slag te gaan voor onze klanten.”

Timmerlieden Michel van Marm

“De grootste uitdaging zit hem in het bieden van de optimale totaaloplossing voor onze klanten; het leveren van een kwaliteitsproduct dat volledig naar wens is, tegen snelle levering, uit eigen productie. ”

Timmerlieden Richard Baanders

“Het leukste aspect van het werken bij IJmond Timmerfabriek, is het terugzien van de door ons geproduceerde  houtconstructies door heel het land!”

De Timmerlieden

Ontmoet het team

Ontmoet de teamleden van de timmerfabriek en zie onze verschillende generaties timmerlieden. Hoewel dit team, net als elk ander team, bestaat uit leden ieder met verschillende interesses, eigenschappen en sterke punten, hebben alle leden een grote passie; hout. Om precies te zijn; hout en de bewerking ervan die leiden tot de productie van sterke houtconstructies die decennia lang mee zullen gaan.

Als timmerman is er natuurlijk niets mooier dan zien dat de door jou geproduceerde houten kozijnen, dakkapellen of andere houtconstructies nog jarenlang zorgeloos plezier en ruimte bieden aan de klanten.

Wilt u nader kennis maken, de mogelijkheden voor u als aannemer bespreken of een passend advies op maat als particulier? Komt u dan gerust eens langs, de koffie staat klaar.

WILT U NADER MET ONS KENNISMAKEN? DE KOFFIE STAAT KLAAR!